Kunststof

Kozijnen

Het kozijnsysteem GEALAN NL plus combineert de modernste progieltechnologie met de tradionele eisen van de Nederlandse markt. Zachte contouren en smalle aanzichtbreedtes leiden tot optisch evenwicht en bevallige proporties. Technisch blijft met het systeem GEALAN NL plus geen wens meer onvervuld. Bouwdiepte, kamervorming en zinvolle detailconstructies voldoen aan alle verwachtingen betreffende warmte- en geluidsisolatie, statica en inbraakpreventie. Gelijktijdig bestaat een hoge compatibiliteit met andere GEALAN-systeemfamilies.

Deuren

Huisdeuren uit Gealan kunststof profielen is een visitekaartje van het huis en expressie van een betere wooncultuur. De gevel krijgt hierdoor een zeer persoonlijk cachet. Deuren presenteren zichin eengevarieerde optiek. Eenvoudig, decent of met een sterk accent.

Schuifpuien

Een schuifpui is een mooie oplossing voor het verlengen van uw woonkamer naar bijvoorbeeld de tuin toe. De indeling van de schuifpui is geheel naar uw wens uit te voeren.

Dakkapel

Een dakkapel is een mooie oplossing op het vergroten en leefbaarder maken van een ruimte. Wij plaatsen traditioneel gebouwde dakkapellen. In alle maten en kleuren te leveren.

Horren

Horren zorgen ervoor dat u het raam open kunt zetten zonder last te hebben van insecten die naar binnen komen. Tevens zijn er pollen werende horren verkrijgbaar. Horren zijn leverbaar voor ramen, deuren en schuifpuien.

Leverbaar door Waart Kozijnen.

Gevelbekleding

Keralit is een product dat kleurvast en natuurgetrouw houtlook heeft. Het heeft zich als gevelbekleding ruimschoots bewezen.

Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Verkrijgbaar en leverbaar door Waart Kozijnen.

Dakgoten

Windveren

Screens

Er zijn diverse soorten screens in diverse kleuren verkrijgbaar. In vele verschillende kwaliteiten. De doeken voor de screens zijn verkrijgbaar in ondoorzichtig en zichtdoorlatend (van binnen gezien).

Rolluiken

Opbouw of inbouw.

Bij bestaande kozijnen kunnen de rolluiken als opbouw geplaatst worden en bij nieuwbouw kunnen rolluiken ingebouwd worden.